FROKOST
FROKOSTMENU - LUNCH MENU
275 (for hele selskabet) / 275 (for entire table)
-
SMØRREBRØD MED LAKSMed chevre, beder og valnødder
-
VIN OVERTRUKKET KYLLINGMed svampe, karotter, løg og ventréche
-
CHOKOLADEKAGEMed tonka mousse
SMØRREBRØD - OPEN FACE SANDWICH
145
-
LAKS, CHEVRE, BEDER OG VALNØDDER (G, L, N)
-
KARTOFLER, AGURK OG GULERØDDER (G, L, N)
-
MONSIEUR STYLE (G, L)
-
CLUB JARDIN (G, L)
LES PLATS - HOVEDRETTER
-
LAKSE/KYLLINGESALAT175Med sæsonens grøntsager, oliven og sherry vinaigrette.
-
OKSETARTAR185Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
-
FROKOST RIBEYE185Med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
-
VIN OVERTRUKKET KYLLING225Serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
-
POCHERET TORSK230Med knoldselleri puré og hummersauce
-
DAGENS OMELET135
SIDES
-
SPRØDE FRITTER35
-
KARTOFFELMOS35
-
GRØN SALAT25
-
TOMAT SALAT35
-
RØDVINSSAUCE25
-
VORES MAYONNAISE20Chili, trøffel og citron aioli
-
CAFÉ DE PARIS SMØR25
DESSERT
-
CRÈME BRÛLEÉ85Serveret med citrus sorbet.
-
CHOKOLADEKAGE85Med tonka mousse.
-
FRENCH TOAST75Serveret med kardemomme is
-
PROFITEROLES75Serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
-
UDVALG AF FRANSKE OSTE75