• Forside
  • Menu
  • 8 Days of Tasting
  • Job
  • Gavekort
Ny Østergade 14, 1101 København K
Booking
  • AFTEN
  • VIN
  • COCKTAILS
  • FROKOST

AFTEN

Entrées - FORRETTER

Click to see the English menu
  • FRANSK LØGSUPPE
    115
  • ESCARGOT DE BOURGOGNE
    6stk 95
    Med persille og hvidløgssmør.
  • DANSK CAVIAR
    10gr - 245 / 30gr - 645
    Fra Lyksvad opdrættet syd for Kolding. Serveret med blinis, crème fraiche, purløg og skalotteløg.
  • LAKSETARTAR
    135
    med kålroe, majroe og syltet citron.
  • OKSETARTAR
    125
    med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.

Les - Plats - HOVEDRETTER

  • RIBEYE
    275
    med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
  • BOUILLABAISSE
    225
    serveret med citron aioli.
  • BURGER JARDIN
    195
    serveret med gedeost, karamelliseret løg, trøffelmayonnaise og chips.
  • VIN OVERTRUKKET KYLLING
    225
    serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
  • POCHERET TORSK
    230
    med knoldselleri puré og hummersauce.
  • PROVINCIAL
    195
    ovnbagte fyldte peberfrugter med stegte linser.

SIDES

  • Sprøde fritter
    35
  • Kartoffelmos
    35
  • Grøn salat
    25
  • Tomatsalat
    35
  • Rødvinssauce
    25
  • Vores mayonnaise
    20
    Chili, trøffel og citron aioli
  • Café de paris smør
    25

SNACKS

  • Nødder
    55
  • Oliven
    45
  • Østers - pr. stk - 35
    skalottevinegrette

DESSERT

  • CRÈME BRÛLEÉ
    85
    serveret med citrus sorbet.
  • CHOKOLADEKAGE
    85
    med tonka mousse.
  • FRENCH TOAST
    75
    serveret med kardemomme is
  • PROFITEROLES
    75
    serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
  • UDVALG AF FRANSKE OSTE
    75

VIN

BUBBLES

Se vinkort som PDF
  • Prosecco DOC Extra Dry BIO Terrev di Marca
    110/450
    N/V
  • Cava Rosé Reserva - Cataluyna (Macabeu+) - At Roca
    110/460
    N/V
  • Möet & Chandon Champagne Imperial Brut
    170/950
    N/V
  • Möet & Chandon Rosé Impérial - Champagne (Pinot Noir, Meunier, Chardonnay)
    195/1.150
    N/V

BLANCS

  • GLASVINE
  • Riesling, Hans Klosterberg, Mosel
    105 / 625
    2021
  • Aligote, Domaine Roux, Bourgogne
    125 / 695
    2020
  • Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, New Zealand
    145 / 865
    2021
  • Petit Chablis, Les Allees du Vignoble, Domaine d Henri, Bourgogne
    115/450
    2019
  • ROUGE
  • Irancy, Domaine Richoux, Bourgogne
    135/575
    2018
  • Cairanne Veilles Vignes, Domaine Brusset Rhone
    105/475
    2020
  • Pinot Noir, Cloudy Bar, New Zeland
    155/950
    2020
  • ROSÉ
  • Fleur d’Ete, Rosé Le Jardin
    95/415/975 MG
    2021
  • Ultimate Rose Ultimatum
    125/595
    2021
  • BOURGOGNE
  • Chardonnay, Vieilles Vignes, Roux Pere & Fils, Saint Aubin
    1.250
    2018
  • Chardonnay, Michel Niellon, Chassagne Montrachet
    1.550
    2019
  • Chardonnay, Sylvain Morey, Chassagne Montrachet
    1.750
    2013
  • Chardonnay, Chablis Grand Cru Valmur, Christian Moreau
    1.995
    2018
  • Chardonnay, Chablis Grand Cru Les Clos, Christian Moreau
    2.050
    2018
  • Chardonnay, Meursault, Domaine de Bellene
    2.450
    2018
  • Chardonnay, 1. Cru Clos Gauthey, Philip Pacalet Monthelie
    2.575
    2013
  • Chardonnay, Domaine Leflaive
    6.400
    2007
  • Chardonnay, Domaine Leflaive
    6.500
    2008
  • LOIRE
  • Sauvignon Blanc, Grand Cru, Balland, Sancerre
    725
    2019
  • Chenin Blanc, Magnolia, Chateau de la Roulerie, Anjou
    795
    2019
  • Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Jean Pabiot
    645
    2020
  • RHÔNE
  • Lou Coucardié Blanc, Michel Gassier, Nimes
    665
    2016
  • Grenache Blanc++, Côte du Rhône, Inopia, Lucien le Moine
    855
    2019
  • ALSACE
  • Gewurtztraminer, Domaine Weinbach
    660
    2016
  • Riesling Grand Cru, Praelatenberg, Allimant Laugener
    685
    2018
  • Gewurtztraminer, Blimerose
    695
    2007

ROUGES

  • GLASVINE
  • Irancy, Domaine Richoux, Bourgogne
    135/575
    2018
  • Cairanne Veilles Vignes, Domaine Brusset Rhone
    105/475
    2020
  • Pinot Noir, Cloudy Bar, New Zeland
    155/950
    2020
  • BOURGOGNE
  • Gamay, Brouilly Briante, de Bel Air, Boujolais
    665
    2016
  • Pinot Noir, Maison Dieu, Cote de Nuits, Domaine de Bellene
    895
    2017
  • Pinot Noir, Sevrees Michel Magnin, Gevrey-Chambertin
    1.595
    2016
  • Pinot Noir, Amoux-Lachaux, Chambolle-Musigny
    3.950
    2014
  • Pinot Noir, Amoux-Lachaux, Vosne Romanée
    3.950
    2014
  • Pinot Noir, Aux Echezeaux, Fourrier, Gevrey-Chambertin
    2.350
    2015
  • Pinot Noir, 1. Cru, Les Damodes, Lecheneaut
    2.995
    2016
  • LOIRE
  • Cabernet Franc, L’øile Quatre Sous, Saumur Campigny
    725
    2017
  • RHÔNE
  • Vieux Telegramme, Familie Brunnier, Chateauneuf du Pape
    2.150
    2018
  • JURA
  • Pinot Noir++, Domaine Pelican, Arbois
    1.250
    2015

COCKTAILS

  • Mister Pink
    100
    CPH Vodka, Cointreau, Rose Vermouth, Cranberry juice
  • French Sour
    135
    CPH Vodka, Yellow Chartreuse, Noilly Prat, Lemon
  • Judas
    150
    Glenmorangie X, Tequila Reposado, Chocolate Liqueur
  • Rhubarb Swizzle
    135
    Belvedere, Rhubarb Syrup, Lemon, Ginger Beer
  • Watermelon Delight
    150
    Gin, Agave, Lime Watermelon Red Bull
  • Danish Dry Martini
    150
    Copenhagen distillery Dill Aquavit, Martin Miller Westbourne Strength, Dill
  • Passion Fruit Margarita
    135
    Tequila, Lime, Passionfruit
  • Old Fashion
    150
    Redemption Bourbon, Sugar, Bitters Upgrade to Whistlepig 12: 200kr
  • Le Péché
    110
    CPH Vodka, Aperol, Peach, Ginger Beer
  • Elderflower Fizz
    135
    Plymouth, St Germain, Lemon, Topped W/ Beer
  • Everything Comes Up Rosey
    135
    Gin, Averna, Lemon, Rose Syrup, Egg White
  • Espresso Martini
    150
    CPH Vodka, Chocolate, Coffee, Vanilla

FROKOST

Frokostmenu - Lunch Menu

280 (for hele selskabet) / 280 (for entire table)

Click to see the English menu
  • Laks smørrebrød
    Chevre, beder og valnødder
  • Bagt Svinebryst
    med kartoffel kage og anis smagende bourgogne sauce
  • Chokoladekage
    med tonka mousse

Smørrebrød - sandwich

80/145

  • LAKS, CHEVRE, BEDER OG VALNØDDER (G, L, N)
  • KARTOFLER, AGURK OG GULERØDDER (G, L, N)
  • MONSIEUR STYLE (G, L)
  • CLUB JARDIN (G, L)

Les - Plats - HOVEDRETTER

  • LAKSE/KYLLINGESALAT
    175
    Med sæsonens grøntsager, oliven og sherry vinaigrette.
  • OKSETARTAR
    185
    Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
  • BAGT SVINEBRYST
    185
    Med kartoffelkage og anis smagende bourgogne sauce.
  • FROKOST RIBEYE
    185
    med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
  • VIN OVERTRUKKET KYLLING
    225
    serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.

SIDES

  • Sprøde fritter
    35
  • Kartoffelmos
    35
  • Grøn salat
    25
  • Tomat salat
    35
  • Rødvinssauce
    25
  • Vores mayonnaise
    20
    Chili, trøffel og citron aioli
  • Café de paris smør
    25

DESSERT

  • Crème brûleé
    85
    serveret med citrus sorbet.
  • Chokoladekage
    85
    med tonka mousse.
  • french toast
    75
    serveret med kardemomme is
  • Profiteroles
    75
    serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
  • Udvalg af franske oste
    75
  • Ny Østergade 14
    1101 København K
  • +45 31184040
  • info@restaurantlejardin.dk
Kontrolrapport

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag
    11:00 - 24:00
  • Tirsdag
    11:00 - 24:00
  • Onsdag
    11:00 - 24:00
  • Torsdag
    11:00 - 01:00
  • Fredag
    11:00 - 01:00
  • Lørdag
    11:00 - 01:00
  • Søndag
    Lukket

Køkkenet er åbent:
Frokost: 11.30-16.00
Aften: Mandag - Onsdag kl. 17.30-22.00
Torsdag - lørdag 17.30-23.00

*Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.
Cash is not accepted after 10 p.m

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat