• Forside
  • Menu
  • 8 Days of Tasting
  • Job
  • Gavekort
Ny Østergade 14, 1101 København K
Booking
  • AFTEN
  • VIN
  • COCKTAILS
  • FROKOST

AFTEN

ENTRÉES - FORRETTER

Click to see the English menu
  • FRANSK LØGSUPPE
    115
  • ESCARGOT DE BOURGOGNE
    6stk 95
    Med persille og hvidløgssmør.
  • DANSK CAVIAR
    10gr - 245 / 30gr - 645
    Fra Lyksvad opdrættet syd for Kolding. Serveret med blinis, crème fraiche, purløg og skalotteløg.
  • LAKSETARTAR
    135
    Med kålroe, majroe og syltet citron.
  • OKSETARTAR
    125
    Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.

LES PLATS - HOVEDRETTER

  • RIBEYE
    275
    Med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
  • BOUILLABAISSE
    225
    Serveret med citron aioli.
  • BURGER JARDIN
    195
    Serveret med gedeost, karamelliseret løg, trøffelmayonnaise og chips.
  • VIN OVERTRUKKET KYLLING
    225
    Serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
  • POCHERET TORSK
    230
    Med knoldselleri puré og hummersauce.
  • PROVINCIAL
    195
    Ovnbagte fyldte peberfrugter med stegte linser.

SIDES

  • SPRØDE FRITTER
    35
  • KARTOFFELMOS
    35
  • GRØN SALAT
    25
  • TOMATSALAT
    35
  • RØDVINSSAUCE
    25
  • VORES MAYONNAISE
    20
    Chili, trøffel og citron aioli
  • CAFÉ DE PARIS SMØR
    25

SNACKS

  • NØDDER
    55
  • OLIVEN
    45
  • ØSTERS - PR STK.
    35
    Skalottevinegrette

DESSERT

  • CRÈME BRÛLEÉ
    85
    Serveret med citrus sorbet.
  • CHOKOLADEKAGE
    85
    Med tonka mousse.
  • FRENCH TOAST
    75
    Serveret med kardemomme is
  • PROFITEROLES
    75
    Serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
  • UDVALG AF FRANSKE OSTE
    75

VIN

BUBBLES

BY THE GLASS

Se vinkort som PDF
  • Prosecco DOC Extra Dry BIO Terrev di Marca
    110 / 450
    N/V
  • Möet & Chandon Champagne Imperial Brut
    170 / 950
    N/V
  • Möet & Chandon Rosé Impérial - Champagne (Pinot Noir, Meunier, Chardonnay)
    195 / 1.150
    N/V

WHITE

BY THE GLASS

  • Riesling Trocken, Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen
    105 / 425
    2021
  • Aligote, Domaine Roux, Bourgogne
    125 / 595
    2020
  • Sauvignon Blanc, Cloudy Bay
    145 / 865
    2021
  • Petit Chablis, Les Allees du Vignoble, Domaine d Henri, Bourgogne
    115 / 450
    2019

RED

BY THE GLASS

  • Irancy, Domaine Richoux, Bourgogne
    135 / 575
    2018
  • Cairanne Veilles Vignes, Domaine Brusset Rhone
    105 / 475
    2020
  • Pinot Noir, Cloudy Bay
    155 / 950
    2020

ROSE

BY THE GLASS

  • Fleur d’ Ete Rose Le Jardin
    95 / 415 / 975 MG
    2021
  • Ultimate Rose Ultimatum
    125 / 595
    2021

COCKTAILS

Click to see the menu
  • Mister Pink
    100
    CPH Vodka, Cointreau, Rose Vermouth, Cranberry juice
  • French Sour
    135
    CPH Vodka, Yellow Chartreuse, Noilly Prat, Lemon
  • Judas
    150
    Glenmorangie X, Tequila Reposado, Chocolate Liqueur
  • Rhubarb Swizzle
    135
    Belvedere, Rhubarb Syrup, Lemon, Ginger Beer
  • Watermelon Delight
    150
    Gin, Agave, Lime Watermelon Red Bull
  • Danish Dry Martini
    150
    Copenhagen distillery Dill Aquavit, Martin Miller Westbourne Strength, Dill
  • Passion Fruit Margarita
    135
    Tequila, Lime, Passionfruit
  • Old Fashion
    150
    Redemption Bourbon, Sugar, Bitters Upgrade to Whistlepig 12: 200kr
  • Le Péché
    110
    CPH Vodka, Aperol, Peach, Ginger Beer
  • Elderflower Fizz
    135
    Plymouth, St Germain, Lemon, Topped W/ Beer
  • Everything Comes Up Rosey
    135
    Gin, Averna, Lemon, Rose Syrup, Egg White
  • Espresso Martini
    150
    CPH Vodka, Chocolate, Coffee, Vanilla
  • DRAFT BEER
  • Kronenbourg 1664
    65
  • Kronenbourg 1664 Rose
    65
  • Grøn Tuborg ØKO
    65
  • Nya Carnegie Bryggeriet J.A.C.K. IPA
    70
  • BOTTLED BEERS
    60
  • Stella Artois
  • Negra Modelo
  • Modelo Especial
  • Hoegaarden Witbier
  • Herslev Brygus Snefri

FROKOST

FROKOSTMENU - LUNCH MENU

275 (for hele selskabet) / 275 (for entire table)

Click to see the English menu
  • SMØRREBRØD MED LAKS
    Med chevre, beder og valnødder
  • VIN OVERTRUKKET KYLLING
    Med svampe, karotter, løg og ventréche
  • CHOKOLADEKAGE
    Med tonka mousse

SMØRREBRØD - OPEN FACE SANDWICH

145

  • LAKS, CHEVRE, BEDER OG VALNØDDER (G, L, N)
  • KARTOFLER, AGURK OG GULERØDDER (G, L, N)
  • MONSIEUR STYLE (G, L)
  • CLUB JARDIN (G, L)

LES PLATS - HOVEDRETTER

  • LAKSE/KYLLINGESALAT
    175
    Med sæsonens grøntsager, oliven og sherry vinaigrette.
  • OKSETARTAR
    185
    Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
  • FROKOST RIBEYE
    185
    Med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
  • VIN OVERTRUKKET KYLLING
    225
    Serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
  • POCHERET TORSK
    230
    Med knoldselleri puré og hummersauce
  • DAGENS OMELET
    135

SIDES

  • SPRØDE FRITTER
    35
  • KARTOFFELMOS
    35
  • GRØN SALAT
    25
  • TOMAT SALAT
    35
  • RØDVINSSAUCE
    25
  • VORES MAYONNAISE
    20
    Chili, trøffel og citron aioli
  • CAFÉ DE PARIS SMØR
    25

DESSERT

  • CRÈME BRÛLEÉ
    85
    Serveret med citrus sorbet.
  • CHOKOLADEKAGE
    85
    Med tonka mousse.
  • FRENCH TOAST
    75
    Serveret med kardemomme is
  • PROFITEROLES
    75
    Serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
  • UDVALG AF FRANSKE OSTE
    75
  • Ny Østergade 14
    1101 København K
  • +45 31184040
  • info@restaurantlejardin.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:00 - 24:00
  • Tirsdag
    11:00 - 24:00
  • Onsdag
    11:00 - 24:00
  • Torsdag
    11:00 - 01:00
  • Fredag
    11:00 - 01:00
  • Lørdag
    11:00 - 01:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat