AFTEN
Entrées - FORRETTER
-
FRANSK LØGSUPPE115
-
ESCARGOT DE BOURGOGNE6stk 95Med persille og hvidløgssmør.
-
DANSK CAVIAR10gr - 245 / 30gr - 645Fra Lyksvad opdrættet syd for Kolding. Serveret med blinis, crème fraiche, purløg og skalotteløg.
-
LAKSETARTAR135med kålroe, majroe og syltet citron.
-
OKSETARTAR125med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
Les - Plats - HOVEDRETTER
-
RIBEYE275med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
-
BOUILLABAISSE225serveret med citron aioli.
-
BURGER JARDIN195serveret med gedeost, karamelliseret løg, trøffelmayonnaise og chips.
-
VIN OVERTRUKKET KYLLING225serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
-
POCHERET TORSK230med knoldselleri puré og hummersauce.
-
PROVINCIAL195ovnbagte fyldte peberfrugter med stegte linser.
SIDES
-
Sprøde fritter35
-
Kartoffelmos35
-
Grøn salat25
-
Tomatsalat35
-
Rødvinssauce25
-
Vores mayonnaise20Chili, trøffel og citron aioli
-
Café de paris smør25
SNACKS
-
Nødder55
-
Oliven45
-
Østers - pr. stk - 35skalottevinegrette
DESSERT
-
CRÈME BRÛLEÉ85serveret med citrus sorbet.
-
CHOKOLADEKAGE85med tonka mousse.
-
FRENCH TOAST75serveret med kardemomme is
-
PROFITEROLES75serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
-
UDVALG AF FRANSKE OSTE75
VIN
BUBBLES
-
Prosecco DOC Extra Dry BIO Terrev di Marca110/450N/V
-
Cava Rosé Reserva - Cataluyna (Macabeu+) - At Roca110/460N/V
-
Möet & Chandon Champagne Imperial Brut170/950N/V
-
Möet & Chandon Rosé Impérial - Champagne (Pinot Noir, Meunier, Chardonnay)195/1.150N/V
BLANCS
-
GLASVINE
-
Riesling, Hans Klosterberg, Mosel105 / 6252021
-
Aligote, Domaine Roux, Bourgogne125 / 6952020
-
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, New Zealand145 / 8652021
-
Petit Chablis, Les Allees du Vignoble, Domaine d Henri, Bourgogne115/4502019
-
ROUGE
-
Irancy, Domaine Richoux, Bourgogne135/5752018
-
Cairanne Veilles Vignes, Domaine Brusset Rhone105/4752020
-
Pinot Noir, Cloudy Bar, New Zeland155/9502020
-
ROSÉ
-
Fleur d’Ete, Rosé Le Jardin95/415/975 MG2021
-
Ultimate Rose Ultimatum125/5952021
-
BOURGOGNE
-
Chardonnay, Vieilles Vignes, Roux Pere & Fils, Saint Aubin1.2502018
-
Chardonnay, Michel Niellon, Chassagne Montrachet1.5502019
-
Chardonnay, Sylvain Morey, Chassagne Montrachet1.7502013
-
Chardonnay, Chablis Grand Cru Valmur, Christian Moreau1.9952018
-
Chardonnay, Chablis Grand Cru Les Clos, Christian Moreau2.0502018
-
Chardonnay, Meursault, Domaine de Bellene2.4502018
-
Chardonnay, 1. Cru Clos Gauthey, Philip Pacalet Monthelie2.5752013
-
Chardonnay, Domaine Leflaive6.4002007
-
Chardonnay, Domaine Leflaive6.5002008
-
LOIRE
-
Sauvignon Blanc, Grand Cru, Balland, Sancerre7252019
-
Chenin Blanc, Magnolia, Chateau de la Roulerie, Anjou7952019
-
Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Jean Pabiot6452020
-
RHÔNE
-
Lou Coucardié Blanc, Michel Gassier, Nimes6652016
-
Grenache Blanc++, Côte du Rhône, Inopia, Lucien le Moine8552019
-
ALSACE
-
Gewurtztraminer, Domaine Weinbach6602016
-
Riesling Grand Cru, Praelatenberg, Allimant Laugener6852018
-
Gewurtztraminer, Blimerose6952007
ROUGES
-
GLASVINE
-
Irancy, Domaine Richoux, Bourgogne135/5752018
-
Cairanne Veilles Vignes, Domaine Brusset Rhone105/4752020
-
Pinot Noir, Cloudy Bar, New Zeland155/9502020
-
BOURGOGNE
-
Gamay, Brouilly Briante, de Bel Air, Boujolais6652016
-
Pinot Noir, Maison Dieu, Cote de Nuits, Domaine de Bellene8952017
-
Pinot Noir, Sevrees Michel Magnin, Gevrey-Chambertin1.5952016
-
Pinot Noir, Amoux-Lachaux, Chambolle-Musigny3.9502014
-
Pinot Noir, Amoux-Lachaux, Vosne Romanée3.9502014
-
Pinot Noir, Aux Echezeaux, Fourrier, Gevrey-Chambertin2.3502015
-
Pinot Noir, 1. Cru, Les Damodes, Lecheneaut2.9952016
-
LOIRE
-
Cabernet Franc, L’øile Quatre Sous, Saumur Campigny7252017
-
RHÔNE
-
Vieux Telegramme, Familie Brunnier, Chateauneuf du Pape2.1502018
-
JURA
-
Pinot Noir++, Domaine Pelican, Arbois1.2502015
COCKTAILS
-
Mister Pink100CPH Vodka, Cointreau, Rose Vermouth, Cranberry juice
-
French Sour135CPH Vodka, Yellow Chartreuse, Noilly Prat, Lemon
-
Judas150Glenmorangie X, Tequila Reposado, Chocolate Liqueur
-
Rhubarb Swizzle135Belvedere, Rhubarb Syrup, Lemon, Ginger Beer
-
Watermelon Delight150Gin, Agave, Lime Watermelon Red Bull
-
Danish Dry Martini150Copenhagen distillery Dill Aquavit, Martin Miller Westbourne Strength, Dill
-
Passion Fruit Margarita135Tequila, Lime, Passionfruit
-
Old Fashion150Redemption Bourbon, Sugar, Bitters Upgrade to Whistlepig 12: 200kr
-
Le Péché110CPH Vodka, Aperol, Peach, Ginger Beer
-
Elderflower Fizz135Plymouth, St Germain, Lemon, Topped W/ Beer
-
Everything Comes Up Rosey135Gin, Averna, Lemon, Rose Syrup, Egg White
-
Espresso Martini150CPH Vodka, Chocolate, Coffee, Vanilla
FROKOST
Frokostmenu - Lunch Menu
280 (for hele selskabet) / 280 (for entire table)
-
Laks smørrebrødChevre, beder og valnødder
-
Bagt Svinebrystmed kartoffel kage og anis smagende bourgogne sauce
-
Chokoladekagemed tonka mousse
Smørrebrød - sandwich
80/145
-
LAKS, CHEVRE, BEDER OG VALNØDDER (G, L, N)
-
KARTOFLER, AGURK OG GULERØDDER (G, L, N)
-
MONSIEUR STYLE (G, L)
-
CLUB JARDIN (G, L)
Les - Plats - HOVEDRETTER
-
LAKSE/KYLLINGESALAT175Med sæsonens grøntsager, oliven og sherry vinaigrette.
-
OKSETARTAR185Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
-
BAGT SVINEBRYST185Med kartoffelkage og anis smagende bourgogne sauce.
-
FROKOST RIBEYE185med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
-
VIN OVERTRUKKET KYLLING225serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
SIDES
-
Sprøde fritter35
-
Kartoffelmos35
-
Grøn salat25
-
Tomat salat35
-
Rødvinssauce25
-
Vores mayonnaise20Chili, trøffel og citron aioli
-
Café de paris smør25
DESSERT
-
Crème brûleé85serveret med citrus sorbet.
-
Chokoladekage85med tonka mousse.
-
french toast75serveret med kardemomme is
-
Profiteroles75serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
-
Udvalg af franske oste75