AFTEN
ENTRÉES - FORRETTER
-
FRANSK LØGSUPPE115
-
ESCARGOT DE BOURGOGNE6stk 95Med persille og hvidløgssmør.
-
DANSK CAVIAR10gr - 245 / 30gr - 645Fra Lyksvad opdrættet syd for Kolding. Serveret med blinis, crème fraiche, purløg og skalotteløg.
-
LAKSETARTAR135Med kålroe, majroe og syltet citron.
-
OKSETARTAR125Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
LES PLATS - HOVEDRETTER
-
RIBEYE275Med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
-
BOUILLABAISSE225Serveret med citron aioli.
-
BURGER JARDIN195Serveret med gedeost, karamelliseret løg, trøffelmayonnaise og chips.
-
VIN OVERTRUKKET KYLLING225Serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
-
POCHERET TORSK230Med knoldselleri puré og hummersauce.
-
PROVINCIAL195Ovnbagte fyldte peberfrugter med stegte linser.
SIDES
-
SPRØDE FRITTER35
-
KARTOFFELMOS35
-
GRØN SALAT25
-
TOMATSALAT35
-
RØDVINSSAUCE25
-
VORES MAYONNAISE20Chili, trøffel og citron aioli
-
CAFÉ DE PARIS SMØR25
SNACKS
-
NØDDER55
-
OLIVEN45
-
ØSTERS - PR STK.35Skalottevinegrette
DESSERT
-
CRÈME BRÛLEÉ85Serveret med citrus sorbet.
-
CHOKOLADEKAGE85Med tonka mousse.
-
FRENCH TOAST75Serveret med kardemomme is
-
PROFITEROLES75Serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
-
UDVALG AF FRANSKE OSTE75