AFTEN
ENTRÉES - FORRETTER
-
FRANSK LØGSUPPE115
-
ESCARGOT DE BOURGOGNE6stk 95Med persille og hvidløgssmør.
-
DANSK CAVIAR10gr - 245 / 30gr - 645Fra Lyksvad opdrættet syd for Kolding. Serveret med blinis, crème fraiche, purløg og skalotteløg.
-
LAKSETARTAR135Med kålroe, majroe og syltet citron.
-
OKSETARTAR125Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
LES PLATS - HOVEDRETTER
-
RIBEYE275Med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
-
BOUILLABAISSE225Serveret med citron aioli.
-
BURGER JARDIN195Serveret med gedeost, karamelliseret løg, trøffelmayonnaise og chips.
-
VIN OVERTRUKKET KYLLING225Serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
-
POCHERET TORSK230Med knoldselleri puré og hummersauce.
-
PROVINCIAL195Ovnbagte fyldte peberfrugter med stegte linser.
SIDES
-
SPRØDE FRITTER35
-
KARTOFFELMOS35
-
GRØN SALAT25
-
TOMATSALAT35
-
RØDVINSSAUCE25
-
VORES MAYONNAISE20Chili, trøffel og citron aioli
-
CAFÉ DE PARIS SMØR25
SNACKS
-
NØDDER55
-
OLIVEN45
-
ØSTERS - PR STK.35Skalottevinegrette
DESSERT
-
CRÈME BRÛLEÉ85Serveret med citrus sorbet.
-
CHOKOLADEKAGE85Med tonka mousse.
-
FRENCH TOAST75Serveret med kardemomme is
-
PROFITEROLES75Serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
-
UDVALG AF FRANSKE OSTE75
VIN
BUBBLES
BY THE GLASS
-
Prosecco DOC Extra Dry BIO Terrev di Marca110 / 450N/V
-
Möet & Chandon Champagne Imperial Brut170 / 950N/V
-
Möet & Chandon Rosé Impérial - Champagne (Pinot Noir, Meunier, Chardonnay)195 / 1.150N/V
WHITE
BY THE GLASS
-
Riesling Trocken, Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen105 / 4252021
-
Aligote, Domaine Roux, Bourgogne125 / 5952020
-
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay145 / 8652021
-
Petit Chablis, Les Allees du Vignoble, Domaine d Henri, Bourgogne115 / 4502019
RED
BY THE GLASS
-
Irancy, Domaine Richoux, Bourgogne135 / 5752018
-
Cairanne Veilles Vignes, Domaine Brusset Rhone105 / 4752020
-
Pinot Noir, Cloudy Bay155 / 9502020
ROSE
BY THE GLASS
-
Fleur d’ Ete Rose Le Jardin95 / 415 / 975 MG2021
-
Ultimate Rose Ultimatum125 / 5952021
COCKTAILS
-
Mister Pink100CPH Vodka, Cointreau, Rose Vermouth, Cranberry juice
-
French Sour135CPH Vodka, Yellow Chartreuse, Noilly Prat, Lemon
-
Judas150Glenmorangie X, Tequila Reposado, Chocolate Liqueur
-
Rhubarb Swizzle135Belvedere, Rhubarb Syrup, Lemon, Ginger Beer
-
Watermelon Delight150Gin, Agave, Lime Watermelon Red Bull
-
Danish Dry Martini150Copenhagen distillery Dill Aquavit, Martin Miller Westbourne Strength, Dill
-
Passion Fruit Margarita135Tequila, Lime, Passionfruit
-
Old Fashion150Redemption Bourbon, Sugar, Bitters Upgrade to Whistlepig 12: 200kr
-
Le Péché110CPH Vodka, Aperol, Peach, Ginger Beer
-
Elderflower Fizz135Plymouth, St Germain, Lemon, Topped W/ Beer
-
Everything Comes Up Rosey135Gin, Averna, Lemon, Rose Syrup, Egg White
-
Espresso Martini150CPH Vodka, Chocolate, Coffee, Vanilla
-
DRAFT BEER
-
Kronenbourg 166465
-
Kronenbourg 1664 Rose65
-
Grøn Tuborg ØKO65
-
Nya Carnegie Bryggeriet J.A.C.K. IPA70
-
BOTTLED BEERS
60 -
Stella Artois
-
Negra Modelo
-
Modelo Especial
-
Hoegaarden Witbier
-
Herslev Brygus Snefri
FROKOST
FROKOSTMENU - LUNCH MENU
275 (for hele selskabet) / 275 (for entire table)
-
SMØRREBRØD MED LAKSMed chevre, beder og valnødder
-
VIN OVERTRUKKET KYLLINGMed svampe, karotter, løg og ventréche
-
CHOKOLADEKAGEMed tonka mousse
SMØRREBRØD - OPEN FACE SANDWICH
145
-
LAKS, CHEVRE, BEDER OG VALNØDDER (G, L, N)
-
KARTOFLER, AGURK OG GULERØDDER (G, L, N)
-
MONSIEUR STYLE (G, L)
-
CLUB JARDIN (G, L)
LES PLATS - HOVEDRETTER
-
LAKSE/KYLLINGESALAT175Med sæsonens grøntsager, oliven og sherry vinaigrette.
-
OKSETARTAR185Med beder, hasselnødder, chevre ost og brunet smør emulsion.
-
FROKOST RIBEYE185Med salat, ristede kartofler og café de paris smør.
-
VIN OVERTRUKKET KYLLING225Serveret med svampe, karotter, løg og ventréche.
-
POCHERET TORSK230Med knoldselleri puré og hummersauce
-
DAGENS OMELET135
SIDES
-
SPRØDE FRITTER35
-
KARTOFFELMOS35
-
GRØN SALAT25
-
TOMAT SALAT35
-
RØDVINSSAUCE25
-
VORES MAYONNAISE20Chili, trøffel og citron aioli
-
CAFÉ DE PARIS SMØR25
DESSERT
-
CRÈME BRÛLEÉ85Serveret med citrus sorbet.
-
CHOKOLADEKAGE85Med tonka mousse.
-
FRENCH TOAST75Serveret med kardemomme is
-
PROFITEROLES75Serveret med vaniljeis og chokoladesauce.
-
UDVALG AF FRANSKE OSTE75